vlag

Gevulde komkommer

vlag

Lekker fris, als tussendoortje of bij de borrel. Gemakkelijk eerder klaar te maken. Als je de ham weglaat, ook geschikt voor vegetariŽrs. Recept van Felicia uit nl.culinair.

IngrediŽnten:
1 komkommer 100 gr. schouderham 5 eieren
1 klontje boter zout peper
olijfolie balsamico mosterd

Bereidingswijze:
Schil de komkommer en snijd hem in 4 stukken in de lengte. Hol de stukken uit. Kluts de eieren, snijd de ham heel fijn. Smelt de boter en bak de eieren en ham met zout en peper onder voortdurend roeren gaar. Vul de komkommerdelen met dit mengsel. Rol ze in folie en laat ze circa een uurtje in de koelkast liggen. Maak een dressing van olijfolie, balsamico en mosterd. Snijd de komkommerdelen in plakjes van 1/2 cm dik en leg deze op 4 borden. Sprenkel de dressing er omheen (loopt vanzelf iets onder de komkommer door).
EET SMAKELIJK!