Webstats4U - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller

RECEPT VAN DE WEEK:
GEVULD STOKBROOD

Lekker bij de lunch of als bijgerecht bij de bbq.

INGREDI╦NTEN:

1 stokbrood
1 blikje tonijn in olie
1 rode paprika
1 groene paprika
1 grote ui
champignons
1 punt brie 3 theel. kerriepoeder
2 theel. paprikapoeder
1 theel. chilipoeder
1 blikje tomatenpuree


www.assistme.nl advertentie
BEREIDING:

Stokbrood halveren en uithollen. broodkruim verkruimelen, stokbrood doormidden snijden zodat je 4 stukken hebt. In een wok de olie van de tonijn warm laten worden, fijngesneden ui bakken, paprika-, kerrie- en chilipoeder plus de champignons toevoegen, 3 minuten bakken. Van het vuur halen en broodkruim, paprikastukjes, tomatenpuree en tonijn toevoegen. Goed mengen, stokbrood (buitenkant vochtig maken)ermee vullen. Stokbroodjes in ca 15 minuten bakken op 200 graden. Hierna plakjes brie erop leggen (royaal) en nog 3 minuten in de oven laten smelten.