<

banner

Camping Consdorf


Klik op de foto's voor een groter exemplaar.


campingbord Na wat speurwerk op internet komen we terecht bij Camping la Pinède in Consdorf. Een municipal, de receptie is meteen toeristen-informatie van het dorp. Brood in het dorp en 's morgens bij de receptie te verkrijgen.
We krijgen een prachtig plekje, en betalen niet te veel: 17,90 per nacht. plekje
restaurant Bij de ingang staat het restaurant. Simpel en goed, niet al te duur. Als het erg druk is, moet je wel even wachten, de keuken is niet toegerust voor al te veel maaltijden tegelijk. Op loopafstand is in het dorp ook een leuk en betaalbaar restaurant.
Het toiletgebouw is ruim en schoon. Gratis warm water, goede douches, alleen jammer dat die pas om 08.00 open gaan. Afwasplaats is heel erg goed. Boven zijn er was- en droogmachines, en ruimte om de was op te hangen bij slecht weer. Het gebouw is de achterkant van de tribune van het oude voetbalveld. sanitair
jeu de boules We spelen petanque op een redelijk goed baan, direct buiten de camping bij het volleybal- en tennisveld. Er is ook een leuke midgetgolf-baan.
Geweldige sport, waar je niet al te moe van wordt! petanquwe
badje Er is een klein badje op de camping, dat bij warm weer gevuld wordt met zo'n 15 cm. water. Heerlijk verkoelend voor de voeten en leuk voor (kleine) kinderen.
Er zijn vaste plekken voor stacaravans en seizoensplaatsen, afgebakende plekken voor mensen die dat willen, en velden voor tenten en doorgangers. veld
veld De camping is speels ingedeeld, met een paar geasfalteerde weggetjes (één-richtingsverkeer) en verder velden met grindweggetjes.
Achterin de camping is nog een veld, met veel plekken voor tenten. Alle plaatsen zijn genummerd, maar niet alle plekken hebben ook afbakening. De grootte van de plekken varieert ook nogal. veld
wandelbord Dit bord vind je aan het begin van de camping. Bij de receptie kan je een wandelkaart kopen van het Müllerthal en omgeving (Petite Suisse). De wandelroutes beginnen direct voor en achter de camping, die aan de rand van een van de mooie dalen is gelegen.
De laatste nacht staan we zonder voortent. Overal op de camping is voldoende schaduw van de bomen. We komen hier graag nog een keer terug, een levendige maar toch rustige en betaalbare camping, waar we drie weken hebben gestaan. Dat is lang geleden, zo lang op één plek! ruime plek

Naar pagina Zomervakantie 2009
Naar pagina Actief: Wandelen en fietsen
Naar pagina Dorpen en kastelen
Naar pagina Stad Luxemburg
Naar pagina Ballonfestival Echternach