Dadar Isi |
Een lekkere, gevulde omelet.
Ingrediënten voor de omelet:
5-6 eieren
stukje boter
zout en peper
Ingrediënten voor de vulling:
2 eetl. slaolie
1 middelgrote ui
2 teentjes knoflook
500 gr. gehakt h.o.h.
1/4 blokje santen
1 fijngemaakt kenirienootje
2 salamblaadjes
1 spriet sereh of poeder
1 plakje laos
3 theel. koenjit
2 theel. ketoembar
1 theel. djinten
1 theel. trassi
2 theel. suiker
1 theel. vetsin (vetjin)
zout
peper
Bereidingswijze:
Kluts de eieren met zout en peper en bak er 3-4 omeletten van.
Snij de ui en de knoflook fijn en fruit in de slaolie glazig. Voeg het gehakt toe en fruit dit mee, maak het rul met een vork. Voeg nu de kruiden toe en fruit alles, tot het gehakt gaar is. Laat de santen erin smelten en roer alles goed om. Verwijder de blaadjes sereh en laos.
Vul nu de omeletten met het gehaktmengsel, rol ze op en snij er parten van.
SELAMAT MAKAN!