Ovenschotel met spinazie en eieren
|
Lekkere simpele ovenschotel, als je de spek weglaat ook voor vegetariërs geschikt. Door Trudi in nl.culinair geplaatst.
Ingrediënten:
1 pak diepvries spinazie (450 gr.)
4 hardgekookte eieren
100 gr. ontbijtspek
aardappelpuree
geraspte kaas
Bereidingswijze:
Snij de ontbijtspek klein en bak het uit. Laat de spinazie ontdooien en giet ze af. Doe de spinazie in een ingevette
ovenschaal. Pel de eieren en snijdt ze overlangs door midden. Druk de eieren in de spinazie. Verkruimel de ontbijtspek en
strooi dat op de spinazie. Beetje peper, zout en nootmuskaat erop. Afdekken met aardappelpuree en bestrooien met kaas.
30-45 min. in de oven (ong. 200 gr.) tot je het ruikt. je moet koken met je neus, als je het nog niet ruikt, is het niet
goed. Zonodig even de grill aan om de kaas te laten kleuren
EET SMAKELIJK!