vlag

Victoriabaars uit de wok

vlag

Aparte schotel, mede door het gebruik van kousenband, sugarsnaps en madame janet. Dit is in een toko of op een exotische markt wel te koop. Dit recept is van Felicia, geplaatst in nl.culinair.

Ingrediënten:
700 gr. victoriabaarsfilet 2 bossen kousenband 200 gr. sugarsnaps
3 madame janet 2 uien 10 teentjes knoflook
5 aardappelen zout soja-olie

Bereidingswijze:
Snijd de victoriabaars in stukken van ca 2x2 cm. Snij de kousenband in stukjes van ca 3 cm, Maak de sugarsnaps schoon en snijd ze in stukken van ca. 1 cm. Snijd de aardappelen, ongeschild, in stukjes van 0,5x0,5 cm. Snipper de uien en hak de madame janet en de knoflook ultrafijn. Verhit de olie. Bak de vis snel gaar in de hete olie. Voeg dan de overige ingrediënten toe. Bak alles nog ca. 5 minuten.
In plaats van bestek zijn tortillavellen heel geschikt.
EET SMAKELIJK!