Victoriabaars uit de wok
|
Aparte schotel, mede door het gebruik van kousenband, sugarsnaps en madame janet. Dit is in een toko of op een exotische markt wel te koop. Dit recept is van Felicia, geplaatst in nl.culinair.
Ingrediënten:
700 gr. victoriabaarsfilet
2 bossen kousenband
200 gr. sugarsnaps
3 madame janet
2 uien
10 teentjes knoflook
5 aardappelen
zout
soja-olie
Bereidingswijze:
Snijd de victoriabaars in stukken van ca 2x2 cm. Snij de kousenband in stukjes van ca 3 cm, Maak de sugarsnaps schoon en
snijd ze in stukken van ca. 1 cm. Snijd de aardappelen, ongeschild, in stukjes van 0,5x0,5 cm. Snipper de uien en hak de
madame janet en de knoflook ultrafijn. Verhit de olie. Bak de vis snel gaar in de hete olie. Voeg dan de overige
ingrediënten toe. Bak alles nog ca. 5 minuten.
In plaats van bestek zijn tortillavellen heel geschikt.
EET SMAKELIJK!