Mexicaanse Lasagna
|
Dit recept is door Wouter in nl.culinair geplaatst. Genoeg voor 3 grote of 4 kleine eters. Een heel apart gerecht, lekker!
Ingrediënten:
2 grote uien
5 tenen knoflook
koriander
rode peper
5 tomaten
1 paprika
pakje gepureerde tomaten
500 gr. gehakt
zakje tacovlees kruiden (Casa Fiesta)
2 zakken tortillachips
zakje geraspte kaas
Bereidingswijze:
Snijd de uien, tomaat en paprika in stukjes. snipper knoflook en rode peper. Meng de tomaat, 1 ui en de paprika met
koriander, zout, peper, de helft van de rode peper en de helft van de knoflook en een flinke scheut tomatenpuree. Zet
apart. Bak het gehakt rul en fruit de andere ui met de rest van de knoflook en de peper. Strooi de kruiden erdoor en wat
koriander. Vet een ovenschaal in , leg hierin een laagje vlees, dan het tomatenmengsel, dan een laagje tortillachips.
Herhaal tot de schaal vol is (eindig met chips) en bestrooi rijkelijk met kaas. In de voorverwarmde oven (180 graden)
tot de kaas bruin begint te wordenen smullen maar. Extra tortillachips met guacamole erbij.
EET SMAKELIJK!