vlag

MonChou-taart van Prisca

vlag

Dit simpele recept voor een MonChou-taart is mij door Vera Schouten per email toegestuurd. Bedankt Vera!

Ingrediënten:
1 rol tarwebiscuits 2 pakjes monchou-kaas 250 ml. slagroom
150 gr. witte basterdsuiker 150 gr. roomboter 1 blik kersenvulling

Bereidingswijze:
tarwe biscuit fijn maken, roomboter smelten en mengen met de koekkruimels. Dit op de bodem van de springvorm doen. Slagroom kloppen zonder suiker. Monchou kaas zacht maken en de basterdsuiker er door roeren. Met de slagroom mengen en op de kruimelbodem doen. De kersenvulling erop doen en een paar uurtjes in de koelkast zetten!
Opmerking van webmaster: Geen idee welke soort kersenvulling er wordt bedoeld, maar pas op met te dun. Zelf maken wij kwark- en yoghurttaarten met vers fruit, minstens zo lekker.
Eet smakelijk