Simons spaghetti
|
Een simpel spoaghettigerecht, door Simon Noot ingezondenm. Maakt gebruik van wat kant-en-klaar ingrediënten.
Ingrediënten:
Zet een pannetje op een laag gaspitje en doe daar de inhoud van het flesje bbq-saus in. Voeg het gehakt toe wanneer de saus een beetje warm is. Het gehakt niet in balletjes rollen, maar geheel los in de pan doen. Voortdurend roeren om spatten te voorkomen.
1 flesje bbq-saus
1 prei
3 wortels (geraspt)
1 ui
1 paprika
2 teentjes knoflook
ketjap
mosterd
250 gr. gehakt
stroganoff-kruiden
peper en zout
500 gr. spaghetti
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti zoals je normaal doet; Snij de prei en de ui in schijfjes van ongeveer 4 mm en snij
de paprika in kleine blokjes. Voeg hier de fijn geraspte worteltjes aan toe. Maak de knoflook fijn en meng alles goed samen.
Meng wat zout en peper door het gehakt en voeg daar wat maggi aroma aan toe.
Na enige tijd kan de groenten er worden bijgedaan, voeg daar dan ook 2 theelepeltjes stroganoffkruiden aan toe. De groenten mag niet te gaar worden.
spaghetti en saus apart serverenm, evt., met een toefje peterselie over de saus. Serveren met een frisse salade.
Eet smakelijk