INGREDIËNTEN:
500 gram pangafilet
1 grote ui
300 gr. wortel
200 gr. bloemkool
3 eetl. kerriepoeder
olijfolie
1 visbouillonblokje
250 ml. griekse yoghurt
1 eetl. bloem
| |
BEREIDING:
Snijd de vis in blokjes en dep goed droog. Snijd de ui in ringen, de wortel in stukjes en de bloemkool in roosjes. Kook of stoom de bloemkool en de wortel beetgaar (niet te lang). Meng de vis met twee eetlepels kerriepoeder. Bak de uiringen in de olie glazig, voe de vis toe en bak het geheel een paar minuten. Los het bouillonblokje op in 100 ml. kokend water en voeg dit toe. Even zachtjes laten doorkoken. Maak van de bloem en een beetje water een glad papje, Doe dit bij de vis, met de yoghurt, 1 eetlepel kerriepoeder en de groenten. Voorzichtig doorroeren en even doorwarmen, zonder aan de kook te laten komen.
Serveren met rijst.
|