wijnbanner

Tweet

RECEPT VAN DE WEEK:
PASTASAUS MET SPINAZIE EN KAAS (VEGETARISCH)

Lekkere en heel gemakkelijke pastasaus, die ook nog eens snel klaar is.

INGREDIËNTEN

1 pak (450 gr.) diepvries spinazie à la crème
1 doosje kruidenkaas (Paturain o.i.d.)
1 groentebouillonblokje
basilicum
2 theel. pesto
2 teentjes knoflook
Peper&Zout
geraspte parmezaanse kaas


BEREIDING:

Spinazie laten ontdooien. De knoflook persen, bouillonblokje verkruimelen en samen in beetje olie fruiten. Spinazie toevoegen en doorroeren, Kruidenkaas toevoegen, pesto en basilicum toevoegen en goed doorroeren. Op klein vuur doorwarmen en op smaak brengen met versgemalen peper en evt. zout.
Ondertussen de pasta koken volgens voorschrift. Pasta op een bord, saus er overheen, bestrooien met de geraspte parmezaanse kaas.