RECEPT VAN DE WEEK:
ROERGEBAKKEN MIE MET GROENTE EN SALAMI

INGREDIËNTEN

200 gr. rundergehakt
200 gr. Salami (aan een stuk)
400 gr. roerbakmie
2 puntpaprika's
1 prei
1 vers pepertje
1 groene paprika
1 gele paprika
4 teentjes knoflook
kerriepoeder
paprikapoeder
olie
ketjap
versgemalen peper
sambal


BEREIDING:

Snijd de salami in kleine blokjes. Maak de groente schoon, en snijd in grove stukken. In de wok olie verhitten, kerrie en paprikapoeder toevoegen, en het gehakt rullen. Blokjes salami toevoegen en doorroeren. Knoflook (geperst) toevoegen en even meefruiten. Alle groente toevoegen en blijven doorscheppen. Intussen de roerbakmie gaar koken volgens aanwijzingen op de verpakking en een paar minuten meebakken, blijven omscheppen. Op smaak brengen met sambal en ketjap.