RECEPT VAN DE WEEK:
09-02-2015
VEGETARISCHE STOOF MET WINTERGROENTE

INGREDIËNTEN

1 flespompoen
1 grote zoete aardappel
400 gr. champignons
1 paprika
2 flinke winterwortels
2 venkelknollen
4 teentjes knoflook
1 blikje tomatenblokjes
1 blikje kokosmelk
1 zakje boemboe semoor (toko)


BEREIDING:

Maak alle groente schoon. Ontdoe de pompoen van de pitten. Snijd de groente in grove stukken en doe in de slowcooker. Meng kokosmelk, tomatenblokjes en boemboe goed door elkaar heen, en schenk die over de groente. Even omscheppen en deksel erop, 4 uur op hoog, en daarna op laag nog een uurtje. Als het dan te nat is, laatste half uurtje zonder deksel.

Wij aten het met een lekker stuk brood.

VARIATIE:

Je kan dit met heel veel groente doen. Houd wel rekening met de tijd: courgette heeft bijvoorbeeld veel minder tijd nodig dan winterwortel. Dat kan je dan later toevoegen.