RECEPT VAN DE WEEK:
|
INGREDIËNTEN
kleine hollandse garnalen |
BEREIDING: Vier stukken stevige aluminiumfolie insmeren met olie. Gember raspen, paprika's, ui en selerie in stukjes snijden en mengen met de chilipeper. Tomaten ontvellen. Garnalen met het groentemengsel mengen en verdelen over de vier stukken alu-folie. Op ieder mengsel een halve tomaat leggen en goed dichtvouwen, er mag tijdens het grillen geen vocht/damp ontsnappen. Op de gril, in de oven of, met mooi weer, op de barbecue in een minuut of 10-15 laten garen. Voorzichtig uitpakken, en met een lekker stuk brood (deppen) opeten. Mjum! VARIATIE: Een vegetarische variatie is zonder de garnalen, maar met exgtra groente, denk dan bijv. aan champignons en/of courgette. Een variatie met vis: een mooie moot zalm er invouwen in plaats van de garnalen. Met vlees kan natuurlijk ook: shoarmavlees of stukjes kipfilet bijvoorbeeld. |