RECEPT VAN DE WEEK:
08-06-2015
GEVULDE CHAMPIGNONS

INGREDIËNTEN

12 grote champignons
olijfolie
1 bakje kruidenkaas
12 teentjes knoflook
of
1 tube geperste knoflook
verse zwarte peper


BEREIDING:

Champignons schoonmaken en ontdoen van het volledige steeltje. Voorzichtig, we willen een mooi hol hoedje overhouden! Hoedjes op ovenschaaltje of rooster leggen. Schenk ze vol met olijfolie en wacht 10-15 minuten tot de olie door de champignons is opgenomen.

Doe een teen knoflook (of een kneep van de knoflookpuree) in de champignons. Daarna een schep kruidenkaas, mooi vol en glad afstrijken. Maal er wat verse zwarte peper overheen.
15-20 minuten in de oven of, veel lekkerder, op de bbq tot ze gaar zijn, De kaas is gesmolten met een dun korstje als alles goed is gegaan. Heerlijk met een stukje stokbrood, als hapje bij de borrel of bijgerecht.