INGREDIËNTEN:
4 stukken kabeljauwfilet (150 gr.)
100 gram roerbakgroenten
1 rode ui
1 gewone ui
1 klein blikje tomatenpuree
2 teentjes knoflook
4 eetlepels olie
1 eetlepel gedroogde tijm
4 eetlepels honing
2 eetlepels ketjap manis
1 eetlepel citroensap
zout, peper
| |
BEREIDING:
Uien snipperen en in de olie fruiten. Knoflook en tijm meebakken. Tomatenpuree, honing, ketjap manis en citroensap toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper.
4 stukken aluminiumfolie in het midden invetten met boter of olie en daar de stukken kabeljauw op leggen. De saus over de 4 stukken kabeljauw verdelen. De roerbakgroenten ook over de 4 pakketjes verdelen.
Aluminiumfolie dichtvouwen en de pakketjes in de oven (160-180 graden) in 25 minuten gaar stoven.
Lekker met sla en krieltjes!
Variatie:
In plaats van kabeljauw kipfilet of varkenshaas gebruiken. Zet de oven dan wat heter (180-200 graden)
|