Webstats4U - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller

RECEPT VAN DE WEEK:
ROERGEBAKKEN RODE KOOL

Lekkere variatie van deze traditionele wintergroente

INGREDIËNTEN:

1 rode kool
1/2 citroen
1 ui
2 teentjes knoflook
100 gr. walnoten
ketjap of sojasaus
sambal
2 gemberbolletjes
theelepel koekkruiden

BEREIDING:

Snijd de kool in dunne reepjes, pers de citroen uit, snijd de gemberbolletjes fijn. Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en bak knoflook en ui in wat olie glazig. Voeg de kool toe en roerbak een paar minuten op hoog vuur. Alle andere ingrediënten behalve de walnoten toevoegen en doorroeren, en op een laag vuurtje 30 minuten in gesloten pan laten stoven. Intussen de walnoten hakken en in een droge koekenpan even roosteren. Vlak voor het serveren de geroosterde walnoten op de gestoofde kool strooien.